UrbanInnovationLab OmOss Illustration Jarbjorg Bjorholt


Om oss      


En blandning av nyfikna och entusiastiska höger- och vänster-
hjärnor med erfarenheter från Fältbiologerna, förorten, akademin och råbarkade riskkapitalbolag:


Maja Manner är i grunden kulturproducent och driver eget företag inom process
ledning och kommunikation, har tidigare bland annat ansvarat för ISU - Institutet för hållbar stadsutveckling. Mångårigt förflutet inom ideella rörelser och NGO:s. Triple E AB.
www.3eab.com 


Anders Svensson är i grunden arkitekt och driver eget företag med processledning och konceptutveckling inom hållbar stadsbyggnad. Har arbetat många år på Skandinaviens största arkitektkontor, White, bland annat som 
VD för koncernen. CaseLab AB.

www.caselab.se 

Anna-Karin Eklund är i grunden ekonom med inriktning på finansiering och har en lång bakgrund som utvecklare inom ledande fastighetsbolag. Driver egen verksamhet som konsult och rådgivare i stads- och fastighetsutvecklingsprocesser. ManyNames AB.
www.synergies.se 

 

Trevor Graham har arbetet med hållbar samhällsutveckling i UK, Sverige och på St Helena, en av världens mest isolerade öar. Han har haft chefspositioner i Groundwork, Malmö stad och St Helenas statliga myndighet och har alltid haft fokus på att skapa en utveckling som stärker medborgarna, skapar en bättre miljö och stärker ekonomisk utveckling. Urbanisland AB. 

 

Christer Ljungberg, Lena Smidfelt Rosqvist och Caroline Ljungberg är alla verksamma på ett av landets ledande konsultföretag inom mobilitet, transporter och trafik. Stark forskningsanknytning och i frontlinjen för hållbara städer. Trivector AB.

www.trivector.se